De Toyota dealer in Venlo en Roermond, Gommans en Jansen, wordt per 3 april 2017 overgenomen door Oostendorp Auto's. Oostendorp is al actief in Helmond, Venray, Cuijk en Uden en krijgt met Roermond en Venlo er een groot gebied bij.

ROERMOND

Bij Oostendorp Auto Toyota in Venlo en Roermond kunnen bestaande en nieuwe klanten terecht voor alle nieuwe Toyota modellen en voor occasions, onderhoud en reparatie van alle automerken.

 Oostendorp Auto zet de Toyota dealeractiviteiten voort vanuit de huidige locaties aan de Rudolf Dieselweg 28 in Venlo en aan de Burghoffweg 10 in Roermond. De medewerkers die werken voor de Toyota dealerbedrijven van Gommans en Janssen, zullen bij Oostendorp Auto blijven werken en de vertrouwde gezichten blijven op deze vestigingen.

Door deze overname versterkt Oostendorp haar positie als Toyotadealer in Oost-Brabant en Noord-Limburg, waarin ze Toyota al in Helmond, Cuijk, Uden en Venray vertegenwoordigen. Het rayon sluit dan ook naadloos aan op haar bestaande verzorgingsgebied. Het familiebedrijf bestaat al meer dan 40 jaar en is al 36 jaar Toyota dealer.

Geert Joosten en Bart Marcelissen van Gommans en Jansen gaan zich verder toeleggen op hun occasioncenter, Bosch Car Service, INQAR autoverhuur en hun recent gestarte motoren dealerschap van Honda.

Familiebedrijf met familiegevoel

Oostendorp Auto is onderdeel van Oostendorp Autogroep, een familiebedrijf dat groot is geworden door klanten en medewerkers het gevoel te geven familie te zijn. Bas Oostendorp, directeur van Oostendorp Autogroep zegt hierover: “Als familie help je elkaar verder, ga je samen uitdagingen aan en doe je net dat stapje extra. Vanuit deze gedachte zetten wij onze klanten en medewerkers centraal. Dat is de kracht van onze organisatie. Het geven van een professioneel advies met een persoonlijke aanpak op het gebied van automotive, dat is onze passie!”

Oostendorp Autogroep

Oostendorp Autogroep is een automotive onderneming met uiteenlopende bedrijfstypen en specialismen in het werkgebied Oost-Brabant, Noord-Limburg en Zuid-Gelderland. Het van oorsprong Brabantse familiebedrijf is naast Toyota dealer eveneens dealer van Mazda en Hyundai met vestigingen in onder meer ’s-Hertogenbosch, Nijmegen, Venray en Helmond. Daarnaast bestaat Oostendorp Autogroep uit vier ABS autoschadeherstelbedrijven, vier GlasGarage Autoruitspecialisten, een merkonafhankelijke leasemaatschappij, twee autoverhuurbedrijven en een verzekeringstak. Kijk voor meer informatie over Oostendorp Autogroep op www.oostendorp-autogroep.nl


Ook interessant

Facebook Conversaties